maak een goede indruk

Woningvideo laten maken

Vaak hoor ik mensen zeggen ‘in deze tijd is een woning verkopen niet moeilijk en een makelaar is niet nodig’. Ik denk dat je júist in de deze tijd een top presentatie nodig hebt om de beste koper te vinden. Zowel een woning kopen als verkopen is pure emotie. Voor deze beleving kies ik voor video en til ik de woningpresentatie naar een hoger plan. In samenwerking met Doede Deinum en Martine Samplonius Fotografie voegen wij gezamenlijk een extra dimensie toe aan de verkoop van jouw woning.

64% koopt eerder een huis, na het zien van een video

Video wordt aanzienlijk meer bekeken dan foto’s en teksten. Het geef een realistisch beeld. Dit zorgt ervoor dat kopers na het bekijken van de online presentatie vaak heel enthousiast zijn als ze daadwerkelijk in de woning zelf staan. Naast dit stemmen we de presentatie volledig af op de kracht van de woning. Video zorgt er ook nog eens voor dat we een veel groter bereik hebben, wat resulteert in meer kijkers en kopers.

Een woningvideo maakt indruk en zorgt voor een verhoogde kijkbeleving. Bovendien zorgt een volledige presentatie voor een hogere ranking op Funda.

Benieuwd hoe deze video’s eruit zien? Bekijk hier een selectie van onze woningvideo’s.

woningvideo of bedrijfspandvideo

Wil jij je woning of bedrijfspand sneller en beter verkopen?
Laat een video maken!

× Hoe kan ik je helpen?