De volgende stap

op zoek naar een koper

Databank

Zit je er wel eens over na te denken om je huis te koop te zetten? Sta je open voor een nieuwe stap als je een goed voorstel krijgt? Daarvoor hebben wij de databank opgezet. Ik match jouw huis met mensen uit mijn databank. Je huis wordt dan stil verkocht. Je bespaart niet alleen presentatiekosten, maar vind ook met meer privacy een geschikte koper voor jouw huis.

Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je voorwaarden zijn om je huis te verkopen. Ik neem contact met je op, om je ideeën te bespreken.

De informatie die je achterlaat, gebruik ik alleen voor het matchen van je woning aan een koper en deel ik niet met andere partijen.

11 + 6 =

op zoek naar
een koper

Databank

Zit je er wel eens over na te denken om je huis te koop te zetten? Sta je open voor een nieuwe stap als je een goed voorstel krijgt? Daarvoor hebben wij de databank opgezet. Ik match jouw huis met mensen uit mijn databank. Je huis wordt dan stil verkocht. Je bespaart niet alleen presentatiekosten, maar vind ook met meer privacy een geschikte koper voor jouw huis.

Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je voorwaarden zijn om je huis te verkopen. Ik neem contact met je op, om je ideeën te bespreken.

De informatie die je achterlaat, gebruik ik alleen voor het matchen van je woning aan een koper en deel ik niet met andere partijen.

10 + 15 =

× Hoe kan ik je helpen?