over mij

Jasper Huisman

Jasper_Huisman_makelaar

Ik wil mijn klanten echt goed helpen

“We reden naar het huis wat we wilden bezichtigen. Spannend, misschien werd dit wel ons thuis. Het huis waar onze kleine haar eerste stapjes zet. Waar we gezellig met vrienden gaan barbecueën en waar ik ook een eigen kamer heb, om mijn creatieve ideeën uit te werken. We hadden de makelaar telefonisch kort gesproken, puur om de afspraak te maken. We wisten dus nog niets meer, dan wat er in de advertentie stond. De makelaar stapte net voor ons het huis binnen met de brochure in z’n hand. Hij gaf ons een rondleiding. Nu konden we het eindelijk in het echt bekijken. Wat mij opviel was dat de makelaar precies vertelde wat er in de advertentie stond en verder weinig toevoegde. Jammer, ik had toch gehoopt op iets meer hulp in dit proces. We gingen natuurlijk wel het grootste bedrag ooit uitgeven. En de feiten wisten we natuurlijk al. Dit huis werd het niet, gelukkig vonden we kort daarna ons droomhuis. Toen ik besloot mijn bedrijf op te zetten “Huisman makelaars”, was het eerste wat ik tegen mijn vrouw zei: ‘ik wil het veel persoonlijker aanpakken en mijn klanten echt goed helpen’.

Ik ben Jasper Huisman en help jou graag aan een droomwoning of het verkopen van je huidige woning. Zin in een bakje koffie of thee om jouw plannen te bespreken?

over mij

Jasper Huisman

We reden naar het huis wat we wilden bezichtigen. Spannend, misschien werd dit wel ons thuis. Het huis waar onze kleine haar eerste stapjes zet. Waar we gezellig met vrienden gaan barbecueën en waar ik ook een eigen kamer heb, om mijn creatieve ideeën uit te werken. We hadden de makelaar telefonisch kort gesproken, puur om de afspraak te maken. We wisten dus nog niets meer, dan wat er in de advertentie stond. De makelaar stapte net voor ons het huis binnen met de brochure in z’n hand. Hij gaf ons een rondleiding. Nu konden we het eindelijk in het echt bekijken. Wat mij opviel was dat de makelaar precies vertelde wat er in de advertentie stond en verder weinig toevoegde. Jammer, ik had toch gehoopt op iets meer hulp in dit proces. We gingen natuurlijk wel het grootste bedrag ooit uitgeven. En de feiten wisten we natuurlijk al. Dit huis werd het niet, gelukkig vonden we kort daarna ons droomhuis. Toen ik besloot mijn bedrijf op te zetten “Huisman makelaars”, was het eerste wat ik tegen mijn vrouw zei: ‘ik wil het veel persoonlijker aanpakken en mijn klanten echt goed helpen’.

Ik ben Jasper Huisman en help jou graag aan een droomwoning of het verkopen van je huidige woning. Zin in een bakje koffie of thee om jouw plannen te bespreken?

× Hoe kan ik je helpen?