🏠De verkoop van je woning🏡

Bij de verkoop van een woning komt er veel op je af als verkoper. Ga je zelf verhuizen en wil je je eigen woning verkopen? Of misschien die van je ouders, vriend of kennis? Waar begin ik? Het begint met de keuze van de makelaar!

De keuze voor een makelaar wordt voor 90% bepaald door de klik en het vertrouwen. In de praktijk zie je ook vaak dat degene met de hoogste verkoopprijs of degene met het laagste courtage de opdracht gegund krijgt.

Hoe weet ik nou of ik de juiste makelaar kies? Daar wil ik je graag bij helpen. Door voor jezelf te bedenken wat je belangrijk vindt voor de verkoop van je huis en welke makelaar daar het beste bij past.

Ik heb een vragenlijst opgesteld die jou zou kunnen helpen bij het maken van deze beslissing. Succes!

× Hoe kan ik je helpen?