Transparantie in het verkoopproces

Ons kabinet is bezig een wet te realiseren om makelaars te verplichten een biedlogboek bij te houden bij alle verkopen die een ze doen. Een mooie stap! Iedere klant wil een transparante en eerlijke deal.

Zoals velen inmiddels weten doe ik het op mijn eigen manier. Transparantie is daar een heel groot onderdeel van. Daarom vind ik het ook fantastisch om te kunnen mededelen dat ik vanaf vandaag gebruik maak van het keurmerk ‘eerlijk bieden’.

Eerlijk bieden
Eerlijk bieden is een volledig onafhankelijk keurmerk voor makelaars dat de consument een 100% eerlijk biedproces garandeert. Dankzij de inzet van slimme biedsoftware en audits dragen wij bij aan een eerlijke huizenmarkt!

Het online biedformulier
Kandidaten krijgen van de makelaar toegang tot een uniek online biedformulier. Hier kun je als kandidaat eenvoudig online bieden en alle benodigde informatie kwijt. Niet alleen de koopsom, maar ook eventuele voorbehouden en motivatie.

De Dataroom
Vanaf het biedformulier kunnen alle kandidaten toegang krijgen tot de beveiligde dataroom.

De Digitale Kluis
Afhankelijk van de biedmethode worden alle biedingen verzameld in een beveiligde digitale kluis. Eerlijk bieden controleert automatisch de echtheid van het bod en zorgt dat niemand de details kan aanpassen.

Biedingen beoordelen
Het is zover! De verkoper en makelaar krijgen tegelijkertijd het overzicht van de biedingen en kunnen deze direct beoordelen.

× Hoe kan ik je helpen?