tinderen_woningmarkt_zuid_west_friesland
tinderen_woningmarkt_zuid_west_friesland

Tinderen op de huizenmarkt

Het kopen van een huis brengt veel vragen met zich mee. Kan ik het betalen? Waar moet ik opletten bij een bezichtiging? Hoe gaan de onderhandelingen in zijn werk? Wanneer je heel erg enthousiast bent over een huis kun je verblind worden door onzekerheid. In mijn ogen kun je het een beetje vergelijken met je eerste verliefdheid. Het lijkt je mooiste droom die uitkomt, maar is die droom wel echt zo mooi als dat jij denkt? Komt er na die eerste verliefdheid al snel een scheurtje in de liefde en was je in het begin blind van verliefdheid? Of loopt het uit op een prachtige romance?

Hulp bij het kopen of verkopen van je huis

Gebruik maken van een aankoopmakelaar is een verstandige keuze. Van de buitenkant kan het er heel mooi uitzien, maar zit het van binnen ook goed? Is er achterstallig onderhoud? Of welke mogelijkheden biedt dit pand nog meer? Denk hierbij aan uitbouwen of duurzaamheid.

Heb je de droom om je eigen bed & breakfast te beginnen? Wil je misschien je eigen kantoor vestigen aan huis? Mag dat allemaal volgens het bestemmingsplan? Dit zijn allemaal vragen die op kunnen komen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen.

Verschillende aandachtspunten woning

Bij de aankoop van je droomwoning in een dorpskern, zijn er andere aandachtspunten dan bij de aankoop van een boerderij in het buitengebied. Een aankoopmakelaar weet hierbij precies waar je op moet letten. Denk hierbij aan het recht van overpad, isolatiewaarde of eventuele aanwezige asbest.

Als je denkt aan prachtige woningen in het centrum van de grotere dorpen zoals Balk, Lemmer of Joure. Dan zijn er hele andere dingen waarop je moeten letten, dan bij een boerderij in een buitengebied bij bijvoorbeeld Langweer, Koudum of Oudemirdum. Hier komen we vaak punten tegen zoals: is er een recht van overpad? Is het huis goed geïsoleerd? Is er asbest aanwezig?

Met twee voeten op de grond

Een aankoopmakelaar kan je helpen om de eerste vlinders in je buik te laten uitgroeien naar een grote liefde, waar je met veel plezier woont en een echt vertrouwd gevoel bij hebt. Maar als blijkt dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn, zal ook een makelaar je kunnen helpen om dit onder ogen te zien en verder te gaan zoeken naar een nieuwe Tinder date op de woningmarkt.

× Hoe kan ik je helpen?