Photo
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5

Bosmastrjitte 1 8561 DM Balk

€ 439.000,- k.k.
Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Omschrijving

Vrijstaande woning in rustige buurt in Balk!

Highlights van de woning:

- 136 m² woonoppervlakte
- 720 m² perceeloppervlakte
- Vrijstaande woning
- Vijf slaapkamers
- Ruime garage
- Tuin op het noordoosten
- Gezellige en rustige buurt
- Eigen oprit
- Energielabel C
- Bouwjaar 1975
-Levensloopbestendig

Ideaal gelegen vrijstaand woonhuis

Deze prachtige vrijstaande woning is gelegen aan de Bosmastrjitte 1 in het charmante Balk. Met een riant perceel van 720 m² biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin. De woonoppervlakte van 136 m² en de vijf slaapkamers zorgen voor meer dan voldoende leefruimte voor iedereen. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage, ideaal voor het stallen van je auto, fietsen en andere spullen.

Praktisch en comfortabel wonen

Deze eengezinswoning heeft alles wat je nodig hebt voor praktisch en comfortabel wonen. Dankzij energielabel C woon je bovendien milieubewust. De tuin, gelegen op het noordoosten, biedt een fijne plek om in de zon van je eigen achtertuin te genieten.

Bij binnenkomst via de voordeur heb je toegang tot de slaapkamer, woonkamer, bijkeuken, meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer, grenzend aan de keuken, is ruim opgezet en biedt een prettige leefruimte. De keuken is uitgerust met een combi-oven, inductiekookplaat en koelkast. De ruime slaapkamer op de begane grond, voorzien van een wastafel, kan ook perfect dienen als kantoor.

De hal is royaal en krijgt dankzij de vide veel natuurlijk licht. In de bijkeuken is ruimte voor een wasmachine en droger, en hier vind je ook de deur naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en inloopdouche.

De royale achtertuin biedt bovendien mogelijkheden om de woning uit te breiden met een aanbouw. De garage is ideaal voor het opbergen van spullen, of voor het uitoefenen van hobby’s of werk.

Kindvriendelijke buurt

De Bosmastrjitte 1 is gelegen in een kindvriendelijke buurt, ideaal voor gezinnen met kinderen. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Van scholen en speeltuinen tot winkels en recreatiegebieden, alles is dichtbij.

Perfect voor zowel gezinnen als ouderen

Of je nu een jong gezin hebt of als oudere op zoek bent naar een fijne plek om te wonen, dit huis biedt voor iedereen wat wils. Met vier slaapkamers heb je voldoende ruimte voor de kinderen of voor gasten die komen logeren.

Balk, de hoofdplaats van het voormalige Gaasterland, biedt een breed scala aan voorzieningen en er is altijd iets te doen! Dit Friese dorp maakt sinds 2014 deel uit van de gemeente De Fryske Marren en ligt in het zuidoosten van de provincie Friesland, niet ver van het IJsselmeer. Balk is absoluut een bezoek waard. De gemeente De Fryske Marren is qua oppervlakte een van de grootste gemeenten van Friesland. Naast de prachtige oude dorpskern is ook de omgeving van Balk geliefd. De ligging tussen de verschillende Friese meren maakt Balk een uitstekende uitvalsbasis voor watersporters en liefhebbers van wandelen en fietsen, die graag genieten van het unieke Gaasterlandse landschap.

Zoek niet verder, kom snel een kijkje nemen bij deze prachtige woning in Balk en laat je verrassen door de ruimte en mogelijkheden die het te bieden heeft. Maak van deze plek jouw thuis en geniet van al het comfort en gemak dat deze woning je biedt!

Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Buurt

    Kaart

    Plattegronden

    Floorplan 2
    Floorplan 3
    Floorplan 4
    Floorplan 5
    Floorplan 6
    Floorplan 7
    Floorplan 8
    Floorplan

    Kenmerken

    • Object soortWoonhuis
    • Jaar1975
    • Dak typeZadeldak
    • Raam typePLASTIC
    • Woonoppervlakte136 m2
    • Inhoud519 m3
    • BergingJa
    • GarageJa
    • Energie klasseC
    • VerwarmingCV ketel
    • IsolatievormenDak isolatie, Vloer isolatie, Dubbelglas
    • Aantal kamers5
    • Aantal slaapkamers5
    • Aantal verdiepingen3
    • Aantal kamers5
    • Aantal slaapkamers5
    • Aantal verdiepingen3
    × Hoe kan ik je helpen?