Photo
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5

It Far 25 8556 AP Sloten

€ 735.000,- k.k.
Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Omschrijving

Highlights van de woning

- Woonoppervlakte 233m2
- Vier slaapkamers waarvan één op de begane grond
- Perceelgrootte 667m2
- Gelegen aan open vaarwater diepgang =/-1.70m (staande mast)
- Aangebouwde garage
- Ruime oprit voor meerdere auto's of een camper
- Energielabel A
- Bouwjaar 2000
- Eigen aanlegsteiger
- Twee badkamers
- Goed onderhouden
- Levensloopbestendig

Prachtige vrijstaande villa aan vaarwater in Sloten, Friesland!

Welkom aan It Far 25, 8556 AP Sloten! We hebben hier een unieke villa in een charmante straat in Sloten. Deze vrijstaande villa biedt niet alleen alle luxe die je zoekt, maar ook een schitterend uitzicht direct aan het vaarwater. Met je eigen aanlegsteiger is het slechts een paar minuten varen naar het betoverende Slotermeer, ideaal voor gezinnen die van watersport houden of ouderen die graag genieten van rust en natuur.

Licht & ruimte

De villa heeft veel natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer ademt. Met een riante woonoppervlakte van 233 m2 heb je alle ruimte om te genieten van comfortabel wonen. De woning beschikt over twee badkamers voor extra gemak en privacy, perfect voor een gezin of mensen die graag familie of vrienden uitnodigen.

Gemak & toegankelijkheid
De de woning is levensloopbestendig, waardoor je klaar bent voor de toekomst. Met een aangebouwde stenen garage is er voldoende parkeergelegenheid voor al je voertuigen en extra opslagruimte voor al je spullen.

Begane grond
Bij binnenkomst via de ruime oprit betreed je de royale hal met trapopgang, meterkast en toilet en een uitgebreide garderobe. De living is ingedeeld als een echte VT wonen ruimte en een echte woonkeuken. Vanaf de lounge hoek heb je uitzicht over de tuin en deze biedt plaats voor een grote bank.

De keuken (2020) is voorzien van een 6-pits gasfornuis, twee ovens en een magnetron, vaatwasser en eiland waaraan gezeten kan worden. Naast de keuken kun je de bijkeuken betreden. Hier vind je aansluitingen voor de wasmachine, droger en eventueel een extra koelkast. Hier bevindt zich ook de toegang tot de garage met een elektrische deur, ruimte voor een auto en deur naar de achtertuin.

Vanuit de woonkamer kun je de slaapkamer en badkamer betreden die op de begane grond zitten. De slaapkamer is ruim opgezet en de badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

De gehele leefruimte van de begane grond heeft in het jaar 2020 een volledige renovatie ondergaan. De begane grond is ook bijna volledig voorzien van vloerverwarming.

Energielabel
De woning is voorzien van een energielabel A. Is voorzien van een warmte terug win installatie (2019), 12 zonnepanelen (2020) en een Nefit combi CV ketel (2016).

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een grote inloopkast en een badkamer met wastafel en inloopdouche. De badkamer boven kan ruimer gemaakt worden door een stuk van de inloopkast om te bouwen. Het toilet boven is apart van de badkamer gesitueerd.

Zolder
De ruime beloopbare zolder is bereikbaar via een vlizotrap.
Tuin
De tuin van de woning is gelegen op het zuidoosten. De tuin biedt de hele dag zon en heeft meerdere zitplaatsen. In de tuin vindt je een aantal fruitbomen waaronder een appel en een pruimenboom. De walbeschoeiing is in 2024 aangepakt en vernieuwd.

Watersporter
Voor de watersporters is het goed om te weten dat de woning is gelegen bij de staande mast route en de elf steden route.

Sloten: De mooiste stad van Friesland
Gelegen in het pittoreske Sloten, omarmd door historische charme en een bruisend dorpsleven, is dit de ideale plek om thuis te komen. Bewonder de prachtige omgeving terwijl je geniet van alles wat deze mooie stad te bieden heeft.

Wacht niet langer en maak van deze droomvilla in Sloten jouw nieuwe thuis! Voor gezinnen en ouderen die op zoek zijn naar comfort, luxe en een prachtige omgeving is dit de ultieme kans. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van dit unieke stukje Friesland!

Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Buurt

    Kaart

    Plattegronden

    Floorplan 2
    Floorplan 3
    Floorplan 4
    Floorplan 5
    Floorplan 6
    Floorplan

    Kenmerken

    • Object soortWoonhuis
    • Jaar2000
    • Raam typeWOOD
    • Woonoppervlakte233 m2
    • Inhoud903 m3
    • BergingNee
    • GarageJa
    • Energie klasseA
    • VerwarmingCV ketel, Warmte terugwin installatie
    • Soort warm waterCV ketel
    • Combi keteltrue
    • Bouwjaar CV ketel2016
    • IsolatievormenVloer isolatie, Volledig geisoleerd, Spouw muur, Dubbelglas
    • Aantal kamers4
    • Aantal slaapkamers4
    • Aantal verdiepingen3
    • Aantal kamers4
    • Aantal slaapkamers4
    • Aantal verdiepingen3
    × Hoe kan ik je helpen?