Photo
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5

Mardyk 3 8581 KG Elahuizen

€ 35.000,- v.o.n.
Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Omschrijving

Charmant chalet in het Friese merengebied op een park direct aan het water. Op dit park komt niet vaak een plek vrij in deze prijsklasse, waar je direct kunt instappen zonder dat je moet verbouwen.

Een unieke plek in Friesland: kleinschalig, stil en klein park De Koggeplaet in Elahuizen. Direct aan de Friese meren te midden van de natuur en het platteland! Prachtig groen met veel hoge bomen en rust. Een top locatie voor de rustzoeker, natuurliefhebber en watersporter. Vanuit het chalet loop je in twee minuten naar het meer. Toegang tot het park krijg je via een slagboom, er is voldoende parkeergelegenheid op de gemeenschappelijke parkeerplaats. Er zijn verder geen faciliteiten op het park behalve een bijgebouw bij de haven met wasmachines, wc’s en douches.

De oppervlakte van dit chalet is circa 40 m² (circa 10 bij 4 m) en het ligt op een perceel van ongeveer 212 m².

Bijzonderheden:
- Het chalet is begin 2022 zorgvuldig gerenoveerd: authentiek en sfeervol
- Geschikt voor twee/vier personen, het is mogelijk vijf/zes slaapplekken te creëren
- Een unieke plek aan het meer de Fluessen
- Mooi groen park met hoge bomen en landelijk gelegen
- Het is toegestaan om 50 dagen per jaar te verhuren (indicatie inkomsten €5000/€6000 per seizoen) Wanneer er verhuurd word vraagt de camping in hier een fee over.
- In je eigen tuin is er de mogelijkheid om een handtrailer voor een rubberboot of een kleine zeilboot te plaatsen (mogelijk op termijn een plek in de haven, in 2023 is er een wachtlijst, in de directe omgeving zijn er mogelijkheden om je boot in een haven te leggen)
- Geen overdrachtsbelasting i.v.m. huur grond
- Instap klaar voor het seizoen 2023

Woonkamer
De knusse woonkamer is begin 2022 gerenoveerd: volledig geschilderd, nieuw laminaat en de elektriciteit is netjes aangelegd met dimbare lampen voor sfeerverlichting. Het glas in alle ramen is vervangen en deze ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Vanuit het zijraam heb je uitzicht over de weilanden. Het hele chalet is voorzien van gordijnen en er is een elektrische warmte unit aan het plafond.

Keuken
De zwart witte keuken is nieuw (begin 2022) en bestaat uit een zwarte moderne koelkast met vriesvak, oven, moderne wasbak, twee gasplaten met afzuigkap, prullenbak en kastruimte.

Slaapkamer
De tweepersoons slaapkamer (eventueel drie persoons) is een ruime tweepersoons kamer met veel extra kastruimte en een mogelijkheid om een slaapstoel te plaatsen voor een derde persoon.

Badkamer
De badkamer is compleet nieuw (begin 2022) en voorzien van een douchecabine, een automatische ventilator, toilet, wastafel met warm, koud water met ombouw en een spiegelkast en een nieuwe vloer. De douchecabine is van het goede merk Kinedo.

Mini chalet
Vrijstaand en in dezelfde stijl en kleur als het chalet. Eind 2021 is er een klein huisje bij geplaatst (circa 3.00m x 3.50m), met een stapelbed. Op deze manier kun je er met nog twee extra personen slapen. De tuin is netjes aangelegd, de houtenvlonder is opgehoogd en vernieuwd en omheind met een heg. Achter het chalet staat een groene grote bak voor opslag en nog wat materiaal voor het onderhoud van de tuin (grasmaaier, hark etc.). De inventaris van het tuinhuisje is inclusief de vraagprijs. Het fijne is dat het een beschutte hoekplek is aan een doodlopend pad met alleen 'bestemmingsverkeer'. Heerlijk windstil en fijne buren. Het chalet is begin 2022 volledig rondom aan de buitenkant geschilderd met Jotun verf.

Directe omgeving:
- Direct naast het park is een gezellig eetcafé aan het water
- De historische elfsteden dorpen Woudsend en Balk liggen op fietsafstand (circa 7 km) voor boodschappen en de gezelligheid van de terrassen
- Wandelen en fietsen in Gaasterland, een bosrijke omgeving met beekjes en zandcliffen
- Zandstrand Lemster strand (15 min), watersportplaats Lemmer
- De gezellige Friese elfsteden dorpen waaronder het vissersplaatsje Stavoren direct aan het IJsselmeer
- Sneek met veel leuke eettentjes, cultuur en gezelligheid

Parkinformatie
- Geopend van 1 april t/m 1 november, in deze periode kun je gebruik maken van het chalet
- Parkkosten 2023 zijn deels betaald en de resterende huur van de grond bedraagt nog circa €2200. Dit is exclusief energie kosten.
- Honden toegestaan
- Jaarlijks mag je 50 dagen zelf verhuren in eigen beheer (er is een betrouwbaar goed contact voor onderhoud en schoonmaak)

Bezichtigen? Neem dan contact op via de telefoon, mail of whatsapp.

Jasper Huisman Bemiddelaar in vastgoed
Neem contact op

Buurt

    Kaart

    Plattegronden

    Floorplan

    Kenmerken

    • Object soortWoonhuis
    • Jaar2004
    • Woonoppervlakte41 m2
    • Inhoud105 m3
    • BergingJa
    • GarageNee
    • VerwarmingCV ketel
    • Combi keteltrue
    • Bouwjaar CV ketel2004
    • Aantal kamers1
    • Aantal slaapkamers1
    • Aantal verdiepingen1
    • Aantal kamers1
    • Aantal slaapkamers1
    • Aantal verdiepingen1
    × Hoe kan ik je helpen?